Paardensportcentrum Sleen
Zetelveenweg 1a
7841 BP Sleen
T: 0591-367499
E: paardensportcentrumsleen@gmail.com
facebook
  • De paarden in de wei
  • Ponyvoetbal
  • Ponykamp
  • Springen
  • Les op de springpiste
  • De weide
  • Paardensportcentrum Sleen

Wederom een succesvolle onderlinge wedstrijd

> Naar het nieuws overzicht

Geplaatst: 28-09-2014

Zondag 28 september werd er, voor het tweede weekend op rij, een onderlinge wedstrijd georganiseerd op Paardensportcentrum Sleen. Dit keer geen dressuur-, maar een springwedstrijd. 

Er werd gestreden in de klasses 30 cm, 40 cm, 50 cm, 60 cm, 70/80 cm en volwassenen 60/70/80 cm. Voor aanvang van iedere klasse werd gezamelijk parcours gelopen, onder begeleiding van Marelle. Daarna was het aan ieder de beurt om het parcours te rijden, waarna de foutloze combinaties terug mochten komen voor een barrage op tijd. Voor de winnaars van elke klasse was er een prijsuitreiking te pony/paard, waarbij de winnaars onder luid geklap en gejuich een ereronde op muziek mochten rijden. 

width=250

 

De dag begon met de klasse 30 cm, waarin 3 combinaties foutloos wisten te blijven. Uiteindelijk wist Zoë Brandt met Quinty als enige combinatie foutloos te blijven in de barrage, hiermee won zij de eerste prijs. De tweede prijs was voor Dirk de Ruiter met Lucky Luke.

width=250

 

Ook in de klasse 40 cm waren er 3 foutloze combinaties. Opnieuw was Quinty in topvorm, Noor Brouwers reed hem naar een eerste prijs met een foutloze barrage. Ook heel snel maar net niet foutloos in de barrage was Kristel Schepers met haar pony Sammy. Zij ging met de tweede prijs naar huis. 

width=250

 

In de klasse 50 cm deden 10 deelnemers mee, waarbij in de barrage werd gestreden tussen Lotte Heijne, Marlon Schlepers en Tirza van Mispelaar. Met een tijd van 35,14 won Tirza deze klasse, gevolgd door Marlon en de derde plaats was voor Lotte. 

width=250

 

In de klasse 60 cm waren maar liefst 6 foutloze combinaties, dit werd een spannende strijd waarin 3 meiden ook foutloos wisten te blijven in de barrage. Maar er kon maar één iemand de winnaar zijn en dit was Kelly de Vries op de pony Coco, zij wist als snelste over de finish te komen. De tweede prijs was voor Sanne Ennik met Twinkel en de derde prijs voor Renske van Eck met Summer time. 

Winnaars

 

Yara Kazooba, dat is de naam van de winnares van de klasse 70/80 cm. Zij wist op Willem zowel het basisparcours als de barrage foutloos te blijven in een tijd van 36,38. Zij werd op de voet gevolgd door Femke Tjoonk, die met een tijd van 36,73 tweede werd. De derde prijs was voor Nathalie Wassing. 

Winnaars

 

Ten slotte was er de klasse 60/70/80 cm voor volwassenen. Hierin waren Janet Winkel en Karin Heeling onverslaanbaar. Karin had een hele snelle tijd in barrage, maar daarbij werd helaas een balkje eraf getikt. De eerste prijs ging dus naar huis met Janet, die wel foutloos wist te blijven. 

Winnaars

 

Alle prijswinnaars gefeliciteerd!! Super gedaan. Meer foto’s zijn te vinden in het foto-album.

Deelnemers, vrijwilligers en toeschouwers bedankt. Op naar de volgende wedstrijd! 

> Naar het nieuws overzicht