Paardensportcentrum Sleen
Zetelveenweg 1a
7841 BP Sleen
T: 0591-367499
E: paardensportcentrumsleen@gmail.com
facebook
  • De paarden in de wei
  • Ponyvoetbal
  • Ponykamp
  • Springen
  • Les op de springpiste
  • De weide
  • Paardensportcentrum Sleen

Zeer geslaagde eerste onderlinge dressuurwedstrijd

> Naar het nieuws overzicht

Geplaatst: 21-09-2014

Zondag 21 september heeft de eerste onderlinge dressuurwedstrijd plaatsgevonden op Paardensportcentrum Sleen. 

Deze dag begon om 09.00 uur met de klasse 8/10 voor volwassenen. Hierbij kwamen 3 deelnemers aan de start, die gingen strijden om de eerste prijs. Deze prijs werd gewonnen door Els Katerberg, die op Tessa 218 punten scoorde. 

Winnaars

 

De tweede rubriek die werd verreden was de klasse 8, waar twee prijzen te verdelen waren. De eerste prijs werd gewonnen door Manon Torenbeek, die met Coco 221 punten bij elkaar wist te rijden. De tweede prijs was voor Sanne Hoving, die Manon op de voet volgde met 220 punten. 

Winnaars

 

Daarna waren de deelnemers van klasse 7 aan de beurt. Ook hier waren twee prijzen te verdelen. Floor Weekhout nam in deze rubriek de eerste prijs mee naar huis, de jury waardeerde haar proef met 223 punten. Tweede is geworden Robin Haandrikman met 216 punten. 

Winnaars

 

In klasse 6 beet Kelly de Vries de spits af en dat deed ze met succes. Zij reed de pony Balou naar de eerste prijs in deze rubriek en wel met 225 punten. 

 Winnaars

 

Vervolgens waren de deelnemers van klasse 5 aan de beurt. In deze klasse kwamen 10 amazones aan de start, die gingen strijden om 3 prijzen. Marlon Schlepers reed op Jill 225 punten bij elkaar en behaalde hiermee een eerste prijs. Het scheelde niet veel met de nummers 2 en 3, want met een puntenaantal van 224 behaalde Jonna Kamping een tweede plaats en Pascale Bronmans werd met 223 punten derde. 

Winnaars

 

Ook de klasse 4 was een volle rubriek, waar tevens 3 prijzen te verdelen waren. Romy Berends won deze strijd met 232 punten, gevolgd door Linda Aalderink met 230 punten en Britt Kreeft met 229 punten. 

 Winnaars

 

Klasse 3 werd gewonnen door Lisa Koerts met Lucky Luke, die maar liefst 232 punten wist te behalen. Lucky Luke was goed op dreef in deze klasse, want de tweede prijs werd behaald door Nina Schimmel, die met Lucky Luke 231 punten scoorde. De derde prijs was voor Boan Erenstein, die zich met 230 punten achter de meiden wist te plaatsen. 

Winnaars

 

Inmiddels zijn we aangekomen bij de klasse 2, die heel knap werd gewonnen door Eliene Fokker op Balou. De jury waardeerde haar proef met maar liefst 235 punten! De tweede prijs was voor Indis Kuipers die 227 punten kreeg voor haar proef op Lucky Luke.

Winnaars

 

Na lang wachten kwamen in klasse 1 de allerkleinsten aan bod. Hier werd de overwinning behaald door Marit Bouwers, die op Beauty 226 punten reed. 

Winnaars

 

Tot slot kwamen er twee amazones met hun eigen pony’s aan start in de klasse B/L1. Deze klasse werd gewonnen door Megan Gerrits met 179 punten.  

Alle prijswinnaars gefeliciteerd met de behaalde prijzen! 

Om 17.15 uur waren alle 56 deelnemers aan start geweest. Een foto-impressie van deze dag is te vinden in het fotoalbum.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag en we hopen dat alle deelnemers er veel plezier aan hebben beleefd. Deelnemers, vrijwilligers en toeschouwers, bedankt!! 

 

> Naar het nieuws overzicht