Stichting Paardensport Centrum Sleen
Zetelveenweg 1a
7841 BP Sleen
T: 0591-367499
E: manegelessen@gmail.com
facebook
  • De paarden in de wei
  • Ponyvoetbal
  • Ponykamp
  • Springen
  • De weide
  • Stichting Paardensport Centrum Sleen

Harm Lid in de Orde van Oranje Nassau

> Naar het nieuws overzicht

Geplaatst: 26-04-2024

Harm Gerding Lid in de Orde van Oranje Nassau

Op vrijdag 26 april heeft de traditionele lintjesregen  weer plaatsgevonden. Harm Gerding, die bijna zijn hele leven als vrijwilliger werkzaam binnen de paardensport en bij Paardenspoortcentrum Sleen is geweest, werd verrast door de burgemeester van de gemeente Coevorden.

‘s Ochtends kwam burgemeester Renze Bergsma naar Paardensportcentrum Sleen om Harm te verrassen en het lintje (Lid in de Orde van Oranje Nassau) uit te reiken.

’s Middags werd Harm met een kleine groep mensen op het gemeentehuis verwacht. Er is door Paardensportcentrum Sleen en PV Zuidenveld gepast vervoer voor het laatste stuk naar het gemeentehuis geregeld, namelijk met Bikkel voor de menwagen! Bij thuiskomst bij de manege werd hij opgewacht door een erehaag ruiters te paard van Paardensportvereniging Zuidenveld en Paardensportcentrum Sleen, familie, vrienden en pers. Daarnaast werden inwoners van Sleen e.o., mensen die Harm kennen (en dat zijn er veel), hem een warm hart toedragen en hem willen feliciteren uitgenodigd voor een kop koffie met gebak en/of een borreltje.

  

width=250

width=250

width=250

width=250

width=250

width=250

width=250

width=250

width=250

width=250

width=250

> Naar het nieuws overzicht