Stichting Paardensport Centrum Sleen
Zetelveenweg 1a
7841 BP Sleen
T: 0591-367499
E: manegelessen@gmail.com
facebook
  • De paarden in de wei
  • Ponyvoetbal
  • Ponykamp
  • Springen
  • De weide
  • Stichting Paardensport Centrum Sleen

Goed bezochte informatieavond Stichting Paardensport Centrum Sleen

> Naar het nieuws overzicht

Geplaatst: 16-04-2024

Dinsdagavond 16 april hield Stichting Paardensportcentrum Sleen een informatieavond voor pension-, les- en leaseklanten van Paardensportcentrum Sleen, voor leden van Paardensportvereniging Zuidenveld, potentiële vrijwilligers en andere betrokkenen. De avond, die werd gehouden in Paardensportcentrum Sleen, werd goed bezocht door zo’n 80 belangstellenden, waardoor de presentatie vanwege de ruimte verplaatst moest worden naar de binnenbak.

Stichting Paardensportcentrum Sleen is opgericht met als doel de paardensport voor diverse niveaus, van recreatief tot sport, voort te kunnen zetten in Sleen.

Nadat de huidige eigenaar had aangegeven de bedrijfsactiviteiten te beëindigen, besloten drie mannen, Mike Brandt, Dirk Assen en Marthijs Wegdam, de handen ineen te slaan en te investeren in een overname om zo de paardensport voor Sleen en omstreken te kunnen behouden.


Dinsdag presenteerde Mike, geflankeerd door Marthijs en Dirk, de plannen voor de directe en verdere toekomst. Voor de kortere termijn blijven manegelessen, pensionstalling, lease en facilitering voor de Paardensportvereniging gecontinueerd in de huidige accommodatie. Voor de toekomst zijn er plannen voor nieuwbouw op een andere locatie. Vanaf 1 mei neemt Stichting Paardensportcentrum Sleen de activiteiten van Paardensportcentrum Sleen over.


Samen met klanten, vrijwilligers en anderen, die de manege en de paardensport een warm hart toedragen, is er het volste vertrouwen dat er een mooie toekomst voor de paardensportliefhebbers in Sleen tegemoet gegaan wordt.

De avond werd afgesloten met een informeel hapje, drankje en een ijsje van Zinin.

width=250

width=250

width=250

width=250

width=250

> Naar het nieuws overzicht